lördag 13 mars 2010

Danish Mohammed Cartoons: Drawings of Mohammed

den sionistiska världsorganisationens ledare och sedermera den judiska staten Israels förste statspresident, Chaim Weizmann, höll år 1920 ett tal i Jerusalem om "Den judiska renässansens skönhet", som sedan återgavs i den judiska tidningen Jiidische Rundschau, nr 4, som utgavs i Berlin samma år.
Där skrev sionistledaren Chaim Weizmann följande om hur Balfourdeklarationen år 1917 tillkom. Där den engelske utrikesminisiern Arthur Balfour lovade judarna "ett nationalhem i Palestina". Chaim Weizmann sade:
"Vi uppnådde deklarationen - alltså Balfourdeklarationen - inte genom underverk utan genom ihärdig propaganda,

genom oupphörliga bevis på vårt folks livskraft. Vi sade till de tongivande politiska ledarna i världen: - Vi kommer till Palestina antingen ni vill det eller ej. Ni kan påskynda vår ankomst eller fördröja den, men det är bättre för er att hjälpa oss att komma dit, ty annars kommer vår uppbyggande kraft att förvandlas till en förödande kraft, vilken kommer att få hela världen att jäsa."

Deras uttalanden avslöjar i varje fall deras oerhörda övermod och vad de vill och tror sig kunna genomföra.
Moshe Dayan, israelisk general och politiker, sade den 25 juni 1969 i Londontidningen Times följande:
"Våra fäder uppnådde de gränser som erkändes i delningar planen. Vår generation har nått 1949 års gränser och utvidgat den judiska statens område. Nu, efter sexdagarskriget 1967, har den nya generationen lyckats nå Suez, Jordanfloden och Golanhöjderna. Men detta är inte slutet. Vi kommer att utvidga våra gränser bortom Jordanfloden och kanske omfatta hela Libanon och centrala Syrien också "
Och generalen Yitzhak Rabin, också israelisk politiker för arbetarpartiet och idag ansvarig för den israeliska krigsmakten och ockupationspolitiken, denne Rabin sade den 20 juli 1973 till den israeliska tidningen Háaretz följande:
"Amerikanerna har gett oss vapen så att vi ska använda dem när det är nödvändigt - i vissa fall är det tillåtet för den civiliserade världen att ta kontroll med våld över oljekällorna i hela Mellanöstern."
Och den israeliske generalen och politikern Arik Sharon, ökänd som Beiruts slaktare och ordergivare av masslakten i de palestinska flyktinglägren Sabra och Shatila sommaren 1982, sade den 7 juni 1973 i den israeliska tidningen Yediot Aharorat:
"Israel är nu en militär supermakt ... För amerikanerna är det viktigaste att Israel är starkt. Alla de europeiska ländernas militära styrkor är svagare än våra. Israel kan på en vecka erövra ett område från Khartoum i Sudan till Bagdad i Irak och ända till Alger."
164
Och David Ben-Gurion, som den sionistiska propagandan i bl a Sverige söker helgonförklara, han sade den 21 maj 1947 i sin dagbok:
"Arabländernas svaga punkt, deras akilleshäl, är Libanon. Det islamiska herraväldet där är konstlat och kan lätt störtas. En kristen stat bör upprättas där, som vi kan ingå ett förbund med. Sedan när vi har brutit Arablegionens styrka och bombat Amman, huvudstaden i Jordanien, kan vi utplåna Transjordanien. Därefter kommer Syrien att falla samman. Och om Egypten då skulle våga föra krig mot oss, skall vi bomba Port Said, Alexandria och Kairo. Vi skulle då sluta krigföringen och få Egypten, Assyrien och Kaldéen att betala till oss vad de är skyldiga våra förfäder."
Och detta skrev alltså David Ben-Gurion redan 1947, året innan den sionistiska banditstaten upprättades den 14 maj 1948. Kan det tydligare avslöjas vad sionistledarna från början är ute efter och vill. Är det en tillfällighet, att Israel aldrig velat fastställa sina gränser? Naturligtvis inte. Dessa sionister är ute efter att roffa åt sig mer och mer arabiskt land! Detta är expansionistisk politik, imperialistisk erövringslusta - inget annat! När skall de många okunniga och aningslösa Israelvännerna i Sverige och övriga västvärlden vakna upp och se verkligheten sådan den är?

Israel får årligen omkring 30 miljarder kronor från USA i militär och ekonomisk hjälp, långt mer än någon annan stat - samtidigt som USA alltså går miste om stora miljardvinster genom att via främst AIPAC, rätta sig efter Israels krav och önskemål. Detta har vållat vissa bekymmer för den amerikanska administrationens Mellanösternstrateger.
Sedan 1980, då Thomas Dine blev verkställande direktör, har AIPAC samlat en mängd experter på moderna vapen och strategiska analytiker som förändrat denna proisraeliska lobby till en ytterst sofistikerad vetenskaplig institution.
AIPAC utger bl a monografier med titlar som "Israels strategiska värde" och "USAs förmedling av vapen och tjänster till Israels försvar". Enbart i Washington uppgår AIPACs expertgrupp till 58 högt kvalificerade akademiska forskare.
Redan under tidigare presidenter alltifrån Harry Truman var USAs stöd till Israel starkt, nära nog reservationslöst.
Under Reagan har detta amerikanska stöd till Israel ytterligare förstärkts och förbättrats dramatiskt. De proisraeliska lobbymakarna har sällsynt god tillgång till all officiell information genom sitt utbredda kontaktnät. AIPACs medarbetare var 1980 ungefär 9 000, i dag uppgår antalet till drygt 55 000. AIPACs årsbudget har växt från 1,4 miljoner dollar år 1980 till över 6 miljoner dollar för i år. Mellan 90 och 95% av medarbetarna är amerikanska judar och resten evangeliskt kristna fundamentalister som reservationslöst stöder Israel som det utvalda folkets land.
284
Till spelreglerna hör att AIPACs VD Dine bestrider att AIPAC är ett språkrör för Israels regering och att en israelisk diplomat klagar över att "de sällan rapporterar om vad de gör och att de inte bryr sig om vad vi anser".




Per Ahlmark har lögner....Lögner är lögner...Fakta är fakta... Araber sa åt Hitler att Hitler får inte skicka mer sionister till Palestina...Sionisterna hade avtal med Hitler..Tyskland ska hjälpa sionisterna till Palestina och sionisterna skickar Palestinas frukt och oliver m.m till Tyskland....Och att sionisterna ska ...ge stöd till Nazismen....

Många och bästa Hitlers män var med och de fick hjälpa sionisterna till palestina som var under UKs styre....Är det rätt eller fel,Per????..

Varför kom Balfourdeklarationen 1917,Per?? .. Vem har delat på arabernas land,Per??

Varför fick inte araberna sina självständighet och araberna fick hjälpa UK och Frankrike mot Turkiet-muslimer-,Per????..Hur fick UK lämna Palestina??..har sionisterna använt mord, terror-bilterror- mot UK,Per??..Vad är Sajkis-Pecko avtalet,Per??..Araber vill inte styra med mord och mutor ..Varför??..

Vem var av sionisterna terrorister i Palestina,Per??..Hur kunde de öppna magen på gravida kvinnor i deir Yassin i Palestina??... Kolla på UKs arkiv, Turkiets arkiv, Tysklands arkiv,Frankrikes arkiv, och arabernas arkvi www.aljazeera.net ..

Israel är ett (land) av brott, mord, ockupation, krig, krigsbrott, blodbad, aparthied, rasism, terror och lögner,Per...... www.wrmea.org www.wrmea.org läs noga det...www.nkuk.org och www.nkusa.org www.motbilder.blogspot.se
Vad tycker om Mossad mord i Dubai ,Per?? .. Vet du något om Olof palmes mord??

Nu är nog och det är stopp ...Befria Palestina nu....Stoppa AIPACs makt i USA som styr USAs politik och USAs folk.......Tack..




Nu ställs Israel äntligen till svars för Rachel Corries död
Det finns allt för många sorgliga minnesdagar för händelser i Palestina, dels historiska men också sådant som hänt de senaste åren, sedan jag började jobba på PGS. På tisdag, den 16 mars är det årsdagen för när den israeliska armén brutalt dödade den amerikanska fredsaktivisten Rachel Corrie från ISM, International Solidarity Movement. Den 16 mars 2003 kördes hon över av en bulldozer när hon försökte förhindra att ett palestinskt hus demolerades. Bulldozern körde över henne, backade och körde över igen. Det var så fasansfullt.
Nu påbörjas en civilrättegång där Israel måste stå till svars och svara på frågor om vad som hände. Det kan inte utdömas några straff, men det känns ju jättebra att armén måste lyssna till vittnen och försvara sig. Det händer ju i princip aldrig att Israel behöver stå till svars när civila dödats.
Se detta inslag på Al Jaazera om Rachel Corrie och rättegången. Bra intervjuer!!
Läs även andra bloggares åsikter om ISM, International Solidarity Movement, Rachel Corrie, Israel, Palestina
Detta inlägg postades den lördag, 13 mars 2010 kl 6:52 e m under Uncategorized. Du kan följa alla svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Du kan lämna ett svar eller trackback från din egen webbplats.


Det finns fakta som inte kommer fram…Vi är mot alla våld och mord på civila och oskydiga ..Islam säger nej..Men att befria Palestina är Islams första jobb..Al-Qaida bekämpas av alla arabiska länder och USA fick skapa Al-Qaida mot Rysslands ockupation av Afghanistan…….USA lovade Al-Qaida att beferia Palestina efter Afghanistan men Al-Qaida har blivit lurad av USA då kom 11/9…Det är mycket för Israels skull.
Titta på http://www.aljazeera.net http://www.wrmea.org http://www.imemc.org http://www.nkusa.org http://www.motblider.blogspot.se…Det är viktigt om hur kan de lura världen??..Var är Palme????
Israel fick fred från alla men alla fick brott, ockupation, krig, krigsbrott, terror, våld, förtryck m.m….
Bush och Blair ska ställas inför rätta för ett fegt krig mot Irak, Libanon och Gaza……
FN ska byggas på nytt..utan USAs makt….EU ska arbeta rättvist…..USAs politik ska ändras….De ska betala alla ersättningar till muslimer för alla brott mot muslimer..
Olof Palmes mördare ska komma fram…Världen ska vara Palmes värld med moral, rättvisan , ansvar , säkerhet, solidaritet, stabilitet, välfärd åt alla sa Palme…….


Brown försvarade Irakkriget
London/TT-AFP
Relaterat
Storbritanniens premiärminister Gordon Brown grillades på fredagen om sin finansiering av Irakkriget. Brown sade att beslutet att gå med i kriget var rätt och av rätt skäl.
Eftersom Brown var finansminister under den nu avgångne Tony Blair när kriget pågick, rörde frågorna i den pågående utredningen om Irakkriget delvis finansieringen. Brown ansåg att militären hade fått tillräckliga medel för att utföra sitt uppdrag.
- Varje begäran som de militära befälhavarna gjorde besvarades. Ingen begäran avslogs, sade Brown som förhördes bara några veckor innan britterna går till val och hans Labour-parti riskerar att förlora makten för första gången på 13 år.
En liten grupp med 25 demonstranter samlades på andra sidan gatan från platsen där Brown skulle förhöras.
Lika ansvarig
- Jag anser att han är politiskt lika ansvarig för kriget som Tony Blair, eftersom han hade möjligheten att stoppa det, sade Andrew Burgin, talesman för lobbygruppen Stoppa kriget.
Labour-parlamentarikern Jeremy Corbyn, sedan länge kritisk mot kriget, fördömde de bortslösade miljarder pund som spenderats på kriget i Irak.
- Det här kunde ha. . .byggt många sjukhus. Det kunde ha byggt många skolor. Men vad har det gjort? Dödat och ödelagt, skadat och lemlästat, sade Corbyn.
Brown bekräftade att kriget har kostat omkring åtta miljarder pund, motsvarande 86 miljarder kronor.
- Jag tror att effekterna av Irakinvasionen var betydligt mindre än, till exempel, effekterna av den globala finanskrisen på ekonomin, sade han.
Lärt läxan
Enligt Brown har krigen i Irak och Afghanistan inte inneburit att man tvingats skära ned i andra verksamheter.
Om en större satsning på civila insatser sade Brown:
- Vi kunde inte övertyga amerikanerna om att detta måste få den prioritering det förtjänade.
Han sade att läxan man lärt i Irak nu återspeglar sig i de riktlinjer som följs i Afghanistan.
Föregångaren Blair kritiseras för att medvetet ha vilselett allmänheten om Saddam Husseins tillgång till massförstörelsevapen. Brown rättfärdigade kriget med att Saddam inte följt FN-resolutionerna och sade att han in i det sista hade hoppats att det kunde undvikas med diplomati.
Skrivet 5 mar 2010 19:28 Amer Al-bayya (Ej registrerad)
Brown talar med lögner...Brown vill mörklägga allt..Israel sa Nej till mer än 28 FN.s resolutioner men Irak sa Nej till 14 FN:s resolutioner,sa Brown..Brown och alla andra politiker vill bara försvara deras framtid som politiker..UKs brott och krigsbrott ska inte försvaras och UK har krigat mot Irak orättvist och utan rätt.

Bush och Blair är war criminals och de måste få straff..Att hoppa över FN är bara för att man vill försvara och skydda Israels ockupation och brott med terror.. Nu gäller det att folket i väst får bestämma över de här politikerna som tänker bara på deras politiska framtid med att civila och oskyldiga betala sitt liv för deras intresse och dålig politik..



Tyst om Israels kärnvapen
Striden om Irans kärnenergiprogram går vidare. Det talas åter om FN-sanktioner – nu mot Revolutionsgardet som enligt många bedömare tagit ett allt fastare grepp om landet.
Jag blir tokig varje gång jag läser om det här.
Jag tycker inte att man ska ha några illusioner. Det är möjligt, kanske troligt, att Iran är på väg att skaffa kärnvapen. Och sådana i händerna på det islamistiska Revolutionsgardet är ingen upplyftande tanke.
Men här i väst finns det finns ett förbjudet ord när man diskuterar sanktioner mot Iran. Det ordet är Israel. Landet som enligt alla sansade bedömare har 200-300 kärnstridsspetsar. Landet som konsekvent vägrar att underteckna alla ickespridningsavtal. Landet som tar sig rätten att när som helst anfalla sina grannar. Landet som i över 40 år nonchalerat alla FN-krav på att dra sig tillbaka från ockuperad mark.
De som förespråkar FN-sanktioner mot Iran men inte säger ett dugg om Israels krärnvapen säger i princip detta: Det ska bara finnas en kärnvapenmakt i Mellanöstern. Den makten ska vara Israel – vår egen västliga utpost mitt i barbariet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar