lördag 13 mars 2010

Danish Mohammed Cartoons: Drawings of Mohammed

Israel Police torterade barn i Jerusalem
Raising en palestinsk medborgare i den ockuperade staden Jerusalem inlämnat en stämningsansökan mot den israeliska polisen efter hennes gripande för sitt barn från sitt hem i förra månaden och torteras under nio timmar i förvar.

Daoud sade att fasta kunde filma gripandet av Ahmed, som var ett barn inte överstiga 12 år gamla, och påpekade att barnet var slagen och torterad, påstås ha kastat sten på en israelisk militär jeep.

Barnet sa, "Ahmad al-Jazira att israeliska styrkor grep honom i en jeep och fjättrade honom med andra barn med järn. Han tillade att utredarna hade bett honom att falla på knä och slog honom tills blod rann ur hans näsa, och de hindrade honom från att gå på toaletten.

Han noterade också att utredarna brände händerna och tvingat honom att skriva under papper okända före övergången i utbyte mot en summa pengar
Israels internering av barn anklagas för Jerusalem CIA: s tortyr av palestinier inblandade Israel förhindrar behandling av krigsfångar Israeliska rapport bekräftar tortyr av palestinier En FN-kommitté som uppmanar Israel att stänga hemliga fängelser



En FN-kommitté som uppmanar Israel att stänga hemliga fängelser


Frågade kommitté mot tortyr i FN har Israel stängt alla hemliga fängelser för att hantera en särskild rapport anklagat Israel för att använda kommitténs metoder av tortyr mot krigsfångar som fastställts i enlighet med internationella lagar.
Al-Jazeera korrespondent i Israel, Elias Crum att Israel erkände att den hade en hemlig fånglägret bär numret 1391, men har bekräftat att de stängt sedan 2006, men reportern noteras att kommittén ansåg att Israels svar är otillräckligt.
Han förklarade att den rapport som avses Israels ta till användning av olika former av tortyr av fångar, såsom Ghost och smärtsam misshandel och tortyr och förnedring av fångar.
Konstatera att det finns israeliska fängelser för mer än 11 tusen palestinska fångar, några av dem innan deras tillvaro mer än trettio år, och Israel har vårdnaden om ett utlämnande av de förändringar fyra iranska diplomater som fångas under Israels krig mot Libanon 1982.
Reportern konstaterade att många av de anhöriga till de saknade och fångar av palestinierna anser att FN uppnå en strimma av hopp att veta vad som händer med deras barn



Efter försök att införa ett enhetligt orange

Palestinska uppmanar till ett internationellt ingripande för att skydda fångar


Kallas Islamiska motståndsrörelsen (Hamas) Och ministeriet fångar och fd artikel Baljkump palestinska människorättsorganisationer, humanitära och internationella samfundet för att skydda palestinska fångar i israeliska attacker som har försökt belägga dem med våld i orange.
Han kallade Riad Ashkar, chef för informationstjänsten inom ministeriet för regeringen i Gazaremsan och internationella institutioner som leds av Röda Korset för att skydda fångar från israeliska angrepp, och konsekvenserna av att våga införandet av enhetliga.
Den palestinska tjänstemän - i ett uttalande som erhållits genom Al Jazeera Net, en kopia av det - att ockupationen har beslutat att införa en enhetlig, som han beskrev Palmein fångarna med våld, tills han visar sin förmåga att utföra sina hot mot fångarna och tillade att attackerna började Gilboa fängelse och sedan Eshel Ashkelon och Nafha betonar att den kommer att utvidgas till resten av fängelset.
Han varnade för att denna situation kommer att leda till en farlig upptrappning i fängelser och konstaterar att fångarna hade enhälligt beslutat att avvisa att bära den, bränna den om de gå in i rum och sektioner i alla fängelser.

Steg repressiva
Enheter var speciell israelisk militär som utförs i den tidigare attacken mot 19 för fångar från ett fängelse i Ashkelon, på väg till domstol efter att ha vägrat att Ofer bära orange lett till skada för många fångar.
För sin del har Hamas krävt alla institutioner för mänskliga rättigheter och det internationella samfundet och alla liberaler i världen att ta sitt ansvar gentemot fångarna och den israeliska ockupationen politik med dem.


Rörelsen kallas, i ett uttalande som erhållits genom Al Jazeera Net, en kopia av den, fångarna "att inte lyda order från vakterna att bära enhetliga orange sionisterna", laddad med den israeliska regeringen ansvarig för konsekvenserna av detta "steg repressiva skamligt".
Den israeliska ockupationen myndigheterna ålagts tidigare på de palestinska fångarna bär orange liknas BmatkulaiGuantánamoOch stigmatisering av terrorism.
Vissa föräldrar har överförts från staden Salfit, norra delen av Västbanken från sina barn kvar i norra väst Gilboa fängelse informerade kriminalvården fångarna skulle bära orange uniformer från torsdagen med hotet att använda repressiva metoder Kaguetham rum, sektioner och konfiskering av egendom av fångar med kläder och isolera ledarna för rörelsen av fångar och förebygga en fånge för att gå ut till domstolar, sjukhus, och besök av anhöriga.
Och beslutade att Höga myndigheten för fångarna vägrade att bära orange uniformer av effekterna av psykiskt sjuka och den verklighet Alaatqali, särskilt att försöka knyta frågan om ockupationen Bmatkulai Guantanamo fångar, upphävande av dem som krigsfångar som leder till indragning av alla sina rättigheter enligt folkrätten, särskilt den fjärde Genèvekonventionen.
Arrest
I en relaterad utveckling i dag, greps israeliska trupper tre palestinier under en räd på Västbanken.
Israel Radio sade att gripandena riktad tre ville palestinierna på Västbanken staden Nablus.
Det bör noteras att mer än 11 tusen palestinska fångar i israeliska fängelser, varav många har hållits under en lång tid och andra utan rättegångar



Israel tömde städerna av araber


Mohamed Mohsen kil - Triangle
Bli den arabiska stadsdelar i blandade städer hemma, en palestinsk Jaffa, Lod, Ramla som spridda öar, bebodda med cirka 75 tusen araber och arabiska landmärken som är på väg att försvinna.
Eftersom katastrofen 1948 israel revs i dessa städer är hem för 22 tusen arabiska flyktingarna, och har sålt mer än tio tusentals bostäder för de rika judarna.

Det finns 11 tusen bostäder för flyktingar som befolkas av araber i enlighet med en årlig hyra som betalas till den israeliska regeringen, att beröva araberna ägda, även om det tillhör dem.
Conflict and Judy

Se även
Utvisning av palestinier .. Israeliska vision
"
Sade Sami Abu Shehadeh forskare på Jaffa "De politiska och existentiella konflikt, ser vi nu negativa migration av araber från Jaffa, enligt statistiken, en stad med 13 tusen araber 75% av dessa bor hemma hos en hyresgäst som skyddas av statligt ägda företag, vilket som händer om flyktingars rättigheter och leasing .
Abu Shehadeh sade i ett uttalande till ön som i sin tur sålde Net Fastigheter och egendom arabiska flyktingarna till rika mängder av imaginära judar, eftersom det utan en från grunden om priset till åtta miljoner dollar, och ett platt område hundra meter på mer än en miljon dollar.
Förflytta sig mellan stadsdelar, landmärken, föreslår hem och bekräftar att invånarna är araber, hus av tenn och zink, resterna av några gamla hus som har varit frisk och vittnesbörd om era brott. Se konstaterar att höga torn och lyxlägenheter byggs på arabisk mark, och förberett särskilt för judarna
Hotet att utrotas


Abu Shehadeh "nyligen två hundra familjer har fördrivits från sina hem utan att hitta lösningar för alternativ bostad, och därför övergav staden till arabiska städer inom den palestinska kampen med familjen femhundra israelisk institution som utfärdat order att utrymma och rivningen av sitt hem."
Abu Shehadeh och varnade för följderna av utsläpp blandade städer araberna, betonar att den arabiska närvaron i Jaffa, hotas av utrotning under de tio kommande åren.
Han påpekade att den israeliska anläggning "används Arabiska grannskap Kmekp avfall kunder yrke, och hundratals kunder och familjer fast inne, och detta återspeglas negativt på det sociala nätverket och ekonomisk och politisk utveckling av den arabiska befolkningen."
Ramla inte lycklig Baloovr Vonkad förflutna fortfarande vittnar om Nakba och ruinerna av detta fortsätter att upprätthålla kontinuiteten, och bestämning mörka bär med sig i motsägelser och bekymmer utvisning och tvångsförflyttningar.
Augusti säger att rivningen av en unik familj hem på ön Net "Det finns en brist på stabilitet och säkerhet, trygghet och oklar framtid för dina barn. Min familj fortfarande bor Ghost of the Nakba, vi måste Ramle 1953 efter Crdna från Jordandalen, Valenkpp Nsrdh är inte en historia till våra barn, den nuvarande katastrofen Vi fortsätter att leva och rädd för att vara framtiden för våra barn. "
Och bor i staden i dag, 15 tusen araber utgör 20% av befolkningen, kanske det viktigaste problemet för dem är att riva och dra åt skruvarna och tvångsförflyttningar, samt vara målinriktade och historiska monument i arabiska och utsätts för rivning av kommunen
Kamp för överlevnad


Säger arkitekt Buthayna Dabit ansvarig Blandade städer-projektet i Stijl samhället eftersom Nakba araber lever i städer med blandad befolkning kamp för att överleva och existera, Ramle 1948, bomull mer än tjugo tusen araber, och efter katastrofen har inte bara lämnat tusen araber, och dess inflytande i byn 63 utplånats helt och övergav sin familj. "
Det lägger till ön Dabit Net att majoriteten av judarna har övergett den gamla staden och stadsdelar bebos av araber, och murar judiska områden skiljs från araberna. Har också lösa Negev araber som fördrevs från sin mark, där upp cirka fem tusen människor har flyttat också nästan femhundra familjer från kunder ockupationen. "
Och betonar arkitekt på ön Dabit Net Lod hem till tjugo tusen araber utgör 27% av befolkningen i medborgarna, nyligen rivning av 150 hus, och det finns fem hundra hus rivning ordning på plats, medan begreppet illegal hus Israels upprättande, numrering 2500 lägenheter. Å andra sidan finns det inget alternativ för de familjer som fördrevs eller hotar att förstöra deras hem.
I Lod, hitta en gammal kvinna klädd i arabiska innehar en av hennes barnbarn belastas med oro i världen och förskjutning, vägrar dammet att lämna henne, Nakba, Nakba flytta med sina barnbarn och kommande generationer, tåget vissla snart varning och varning, som tränger in i tystnaden i flyktinglägret, accelerationen och kamp mot klockan, medan folket i landet människor som lever på marginalen och skräp
Den stora moskén i Jaffa kommer att byggas på komplexa land turist flervåningshus (Al-Jazeera Net
Den stora moskén i Jaffa kommer att byggas på komplexa land turist flervåningshus (Al-Jazeera Net
Sami Abu Shehadeh sa att den arabiska närvaron i Jaffa, hotas av utrotning (Al-Jazeera Ne




Mot bakgrund av mordet Mabhouh

Dubai planerar att åtala Netanyahu och Dagan


Dubai polischefen Dahi Khalfan han skulle be justitiekanslern i Dubai teckningsoptioner rätt att åtala Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, ledare för israeliska underrättelsetjänsten (Mossad) Meir Dagan, i samband med de pågående utredningarna i Dubai i mordet på ledaren för den islamiska motståndsrörelsen HamasMahmoud Mabhouh.
Den Khalfan sade tidigare att han var "nästan säkert" att den israeliska agenter
Inblandade i mordet på Mabhouh Hotell i Dubai i januari förra året och uppmanade till gripandet av Mossad Chief, om de befinns vara ansvarig för mordet.
Khalfan sagt att Mossad missbrukas till Dubai och västerländska länder som använder misstänkta för inblandning i mordet på Mabhouh falska pass.
Kreditkort
Samtidigt har tidningen The National Times i sin tisdag utgåva som Dubai har bett FBI undersökning av kreditkort utfärdade i USA används av de misstänkta, och citerade en FBI att utredningen skulle undersöka även alla Israels inblandning i mordet.
Tidningen citerar polisen som säger att Dubai 13 av de 27 misstänkta används
Kort Prepaid MasterCard utfärdas av Meta Bank of America
Köpa flygbiljetter och hotell.
För sin del, skyndade sig att säga att banken har genomfört en granskning av ärendet och fann att man följt alla bankförfaranden och nödvändiga bestämmelser, och tillade att de misstänkta inte ingick i någon lista som kan tyda på bedrägeri i sitt identitetskort.
Kritik mot Israel
Dubai Polisen har avslöjat att de som begått mordet använde brittiska pass och Irland, Tyskland, Frankrike och Australien smidda, medan israelerna som har samma namn på misstänkta och har dubbelt medborgarskap, att deras identitetskort stals, tydligen.
Det möttes med kritik från Europeiska unionen och vissa regeringar uppmana den israeliska ambassadörer har att protestera, medan Australien visade att skicka ett team till Israel för att undersöka bedrägerier och identitetsstöld israeliskt medborgarskap.
Å andra sidan, israeliska diplomatisk källa säger att det beslut av statliga myndigheter i Dubai förbjuda införsel av israelerna är ett hårt slag mot arbetet att bygga relationer mellan Israel och Gulfregionen.
Källan säger till The Jerusalem Post, Israel beklagade för deklarering Dubai polisen att hindra israelerna från att komma in i Förenade arabemiraten, även om de har utländska pass, i kölvattnet av mordet på Mabhouh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar