fredag 1 januari 2010

Israels kärnvapen och förbjudna vapen..

Är Israels kärnvapen mindre farliga?
Astrid Boman | augusti 17, 2009
Israel vill bomba Iran på grund av att de i en framtid skulle kunna skaffa kärnvapen. Jag ser ofta i media att man felaktigt skriver om Irans kärnvapenprogram trots att det handlar om fredligt energiprogram. Det kan IAEA intyga. Så stark är den sionistiska lobbyismen att journalister medvetet eller omedvetet ger intryck av att Iran har ett kärnvapenprogram. Israel har kärnvapen. Varför gör IAEA inga kontroller där? När ska USA och NATO bomba Israel på grund av deras kärnvapenprogram? Naturligtvis är bomber inte den lösning på problem som vi rekommenderar men för USA och NATO är våld den enda vägen att vandra när det gäller att ”skapa fred, införa demokrati, förbättra kvinnans situation, förhindra fundamentalism m.m. m.m.” Ja, det finns många omskrivningar på begreppet imperialism.
Media: DN, Aftonbladet, Dagen.
Läs även andra bloggares åsikter om Israel, Iran, Bomba, IAEA, USA, NATO, kärnvapen, politik,
Israel begår allt om brott och USA säger inget
Amer Al-bayya | november 22, 2009 Din kommentar väntar på att bli godkänd
Israel begår allt om brott och USA säger inget men kan man fråga varär FN??..Fns rykte gick åt helvete.efter USAs krig mot Irak har FN förlorat mycket i världen och man vet att det är USA som bestämmer över FN..USA fick hota Iran många gångar, UK och Frankrike gör likadan men inte ett ord mot Israel som har atom och förbjudna vapen mer än vad UK har..
Det är äckligt att man kan vara orättvis så här och araber hatar allt sån lögner och orättvisor..Araber vill bra vapen men de får inte fast att oljans pengar sitter i USA..Israel får det bästa vapen och under kriget mot Gaza från USA..Israel får sälja allt vapen men araber får inte…
Men felet ligger hos arabiska ledare..De är sjuka, fega och svaga..De kan stoppa olja bara en gång och USA blir bara skit men araber är för USA och de gör inte det..Saddam var sån men han fick krig och arabernas ledare hat..Han ville befria Palestina ..
Vi måste tänka på att 10 miljoner ska inte göra så här på världen…Vi måste kämpa hård för rättvisan, moral och bra samvete annars kan man inte leva så här..STOPPA ALLA ISRAELS VAPEN -ATOM OCH FÖRBJUDNA VAPEN-..STOPPA ALLA HJÄLP OCH STÖD TILL ISRAEL..VI MÅSTE PROTESTERA HÅRD..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar